Lediga tjänster

Moderskolan IES Enskede söker lärare till läsåret 2017 - 2018

Internationella Engelska skolan i Enskede är den först startade skolan inom IES. Vi är en fristående grundskola för årskurserna 4 - 9 som startades 1998 av Mrs. Barbara Bergström. Vår skola har för närvarande över 900 elever och 70 medarbetare. Både personal och elever kommer från olika delar av världen och har med sig intressanta kunskaper, erfarenheter och möjligheter till vår skola. Skolan har ett fint läge i Gubbängen, inte långt från Stockholms centrum.

På Internationella Engelska skolan i Enskede har vi höga ambitioner när det gäller kunskap och erbjuder en trygg lärande- och arbetsmiljö, där ömsesidig respekt genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en plats där lärare kan undervisa och elever kan lära sig. Vi följer den svenska läroplanen men undervisningsspråket är engelska, förutom i SO och svenska. 

För vår personal finns förmåner såsom fri pedagogisk lunch, färsk frukt och tillgång till personalgym. Du kommer att delta i årliga aktiviteter för team-building såsom julmiddag ute i skärgården och kick-off.

För läsår 2017 - 2018 söker vi behöriga, motiverade, hängivna, professionella lärare inom följande ämnesområden:

  • Lärarvikarier (åk 4-9)

Vi ser fram emot dynamiska, positiva sökande med förmåga att samarbeta och bidra i personalstyrkans olika gruppkonstellationer.

Ansökan görs med CV och personligt följebrev på engelska till Tanya Rickman, human.resources.enskede@engelska.se. V.g. ange referens, t.ex. “Fransklärare”.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Om Internationella Engelska Skolan

Internationella Engelska Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Internationella engelska skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 30 skolor och över 21 500 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.